Tuometall Oy

Palvelut

Suunnittelu

 

Keep it simple, not stupid!

Suomen olosuhteet / Finnish conditions
 

Toiminnassamme yhdistyvät vuosikymmenten kokemus ja nykypäivän innovatiivisuus. Tuotteemme toimivat asiakkaiden prosessien välttämättöminä osina, joten suunnittelun lähtökohta on luotettava toiminta jatkuvassa käytössä. Järeät ja järkevät ratkaisumme takaavat erinomaisen käyttösuhteen laitoksille myös Suomen ankarissa sääoloissa. Tämä antaa asiakkaan investoinnille todellista lisäarvoa.

Haluamme olla projektissasi mukana jo ideointivaiheesta lähtien selvittämässä eri vaihtoehtoja. Suunnitteluosastomme ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö on käytettävissäsi laitossuunnitteluun. Teemme layoutin ja yksilöllisen tarjouksen vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Myös yksittäiset tekniset erikoisratkaisut ja tuotantolaitteiden siirrot tai sijoittelu olemassa oleviin rakennuksiin ovat osa suunnittelupalveluitamme. Kokoamme tarvittaessa erikoisalojen parhaita asiantuntijoita työskentelemään yhdessä hankkeiden toteuttamiseksi.

Käytettävissämme ovat AutoCAD 2D ja 3D Inventor -ohjelmat.

Suunnittelu / Design

Tuotanto

 

Suunnittelun ja valmistuksen saumaton yhteistyö ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat laadun ja mahdollistavat yksilöllisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaillemme myös lyhyellä toimitusajalla. Yhtiö valmistaa itse avainlaitteensa ja kokoonpanee tuotteet omalla konepajallaan.

Varaosa / Spare part
 

Tuotantotilaa on yhteensä yli 2.000 m2. Pintakäsittelyosastomme käsittää teräsraepuhaltamon ja märkämaalauskammion. Tärkeässä asemassa on myös kokemuksen kautta luotettaviksi todettujen kumppaneiden verkosto.

Tuotanto / Production

Työmaapalvelut

 

Projektit ovat erilaisia, ja siksi räätälöimme työmaapalvelumme tapauskohtaisesti. Panostamme erityisesti työn laatuun, asennuksien sujuvuuteen, työturvallisuuteen ja ympäristön huomioimiseen. Hoidamme tarvittaessa myös purku- ja siirtotyöt sekä työmaan väliaikaiset järjestelyt. Kauttamme järjestyy myös poispurettavien laitteiden kierrätys.

Avaimet käteen -toimitus tuo asiakkaalle yhdellä sopimuksella ja kiinteällä kustannuksella halutun kokonaisuuden paikalle asennettuna ja käyttöönotettuna. Yleensä voimalaitoksen kuljetinlaitteet liitetään tilaajan ohjausjärjestelmään, mutta myös laitoksen sähköistys ja automaatio voidaan toimittaa tarvittaessa. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta saat kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta.

 

Teräsrakenteet / Steel constructions

Elinkaaripalvelut

 

Olemme vahvasti mukana myös käynnissä- ja kunnossapitoon liittyvissä toimeksiannoissa.. Tuometall huoltaa, ylläpitää, optimoi ja päivittää sekä omia että muiden valmistamia kuljetinlaitteita ja -järjestelmiä. Oma suunnittelu- ja konepajatoiminta varmistaa joustavan ja nopean varaosapalvelun. Vankan ammattitaidon omaava henkilöstömme varmistaa, että et jää yksin ongelmiesi kanssa.

Parasta ongelmanratkaisua on kuitenkin ongelmien välttäminen. Huoltosopimus on asiakkaalle vaivattomin tapa teettää tarvittavat huoltotoimenpiteet ja parantaa laitoksen käytettävyyttä sekä jatkaa sen käyttöikää. Huoltosopimusasiakkaamme saavat akuuteissa huolto- tai korjaustarpeissa aina nopean palvelun.

Kolakuljetin / Scraper conveyor
 

Teollisuuden huomio on siirtynyt kustannusten minimoinnista käyttöasteen ja tuottavuuden optimointiin. Prosessin optimoinnilla haetaan parhainta mahdollista tuotantotehokkuutta.

Oletko päivittämässä prosessilaitteitasi, vaihtamassa polttoaineen laatua vai haetko kustannussäästöä tai isompaa kapasiteettia? Prosessianalyysimme paljastaa laitoksen pullonkaulat ja kehitystarpeet, joiden pohjalta teemme toimenpidesuositukset. Käytä hyödyksesi monialaista prosessituntemustamme, asiantuntijoitamme ja luovaa ongelmanratkaisua. Haemme kanssasi optimaalisen ratkaisun kilpailukykyisen tuotannon turvaamiseksi.

Kunnonvalvonnan, älyn ja tiedonkeruun sulauttamisella laitteisiin voidaan tarjota asiakkaalle ennustavaa etätukea. Kehitämme kumppaniemme kanssa mahdollisuutta tarjota kokonaisen prosessin vaatima tuki, huolto, varaosat ja laitoksen suorituskyvystä huolehtiminen siten, että asiakkaan kanssa voidaan sopia korvauksista jaetun ansaintamallin pohjalta. Jaetussa ansaintamallissa palvelun avulla saavutetut säästöt ja/tai lisääntyneet tuotot jaetaan asiakkaan ja toimittajan kesken ennalta sovitulla tavalla tietyn pituiselta ajalta.

Säästä rahaa / Save Money